Εισαγωγή

moto diadromes

κείμενα   άκης,σάκης.
φωτογραφίες  σάκης,δημήτρης,μπάμπης .

Πάντα το ίδιο σκηνικό, πάντα η ίδια ιεροτελεστία .Το μπουφάν,το κράνος, τα γάντια !!!!

ΕΤΟΙΜΟΙ ????
img_0751
ΦΥΓΑΜΕ !!

Στην αρχή ξεκινάμε χαλαρά,διστακτικά μπορώ να πω,σαν να γνωριζόμαστε με την μηχανή μας για πρώτη φορά!!!

Στην συνέχεια ξεθαρρευόμαστε ,ανεβάζουμε ρυθμούς,γινόμαστε όλο και πιο τολμηροί και η πλάκα είναι οτι δείχνουν να τις αρέσουν!!! μας το ανταποδίδουν με κάτι γλυκά πλαγιάσματα και καμιά φορά και κανένα ελαφρό πλαγιολίσθημα!!!!!!!

Υστερα απο λίγο κόβουμε ρυθμό,χαλαρώνουμε και τις νιώθουμε να ακολουθούν πειθήνια.Χαζεύουμε το τοπίο,τα χρώματα που εναλλάσσονται,τις ατέλειωτες διάφορες μυρωδιές και τα ασταμάτητα πειράγματα μεταξύ μας!!!!

Δεν μπορεί να καταλάβει και να νιώσει κανείς,οδηγώντας και το πιο πανάκριβο αυτοκίνητο αυτήν την χαρά,την αγαλλίαση και την ικανοποίηση του χαιρετισμού,όταν συναντάς άλλους μηχανόβιους,να σου αναβοσβήνουν τα φώτα,η να σηκώνουν το χέρι!!!!

Φίλοι άγνωστοι της διπλανής πόρτας αλλά κάποιας άλλης πόλης η και χώρας!!!!
Και όταν έρθει εκείνη η ώρα της επιστροφής,γυρίζουμε πάλι χαρούμενοι,με το χαμόγελο και το αστείο στα χείλι,και με πειράγματα!!

Χωρίς μελαγχολία αλλά με μόνο το αίσθημα της ανυπομονησίας ζωγραφισμένο στα πρόσωπα μας..

Ανυπομονησίας και περιέργειας….για το που και πότε θα κανονιστεί,η επόμενη εκδρομή!!!!!

Μετά τα σχόλια και τις εντυπώσεις την ώρα του τελευταίου καφέ και τα συνεχιζόμενα πειράγματα,χωρίζουμε και κάθε κατεργάρης πάει στον πάγκο που λέει κι παροιμία!!!

Τις βάζουμε στο Γκαράζ,τις αφήνουμε ακριβώς στήν ίδια θέση της,μένοντας λίγη ώρα απάνω της.

Κλίνουμε τα φώτα και την καληνυχτίζουμε σαν να είναι κανένα μωρό,δίνοντας την υπόσχεση,οτι πολύ σύντομα θα την ξαναπροτιμήσουμε από το κουτί δίπλα της,με τα Α/C ,τα μπάγκετ καθήσματα,και το mp3 player.

Αλωστε αυτή παίζει μουσική με την εξάτμιση της,που σου μιλάει κατευθείαν μεσ’την καρδιά σου!!!!Ανεβαίνω στο σπίτι, αλλάζω αμέσως και ανοίγω τον Υπολογιστή…
Αγαπημένα…. WWW.MOTODIADROMEΣ.WORDPRESS.COM……….Σχόλια… Ολοι παρόντες!!!!!!!!

Και εσείς που κατά τύχη μπήκατε στήν Ιστοσελίδα μας και θέλετε,ελάτε μαζί μας!!! Μπορείτε και αν δέν έχετε μηχανή,σας υποσχόμαστε οτι θα τα γράφουμε τόσο περιγραφικά τα ταξίδια μας που θα είναι σαν να είσασταν και εσείς μαζί μας!!!!!!!!!!!!!!!

Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: